essential touch klant2017-02-26T17:13:25+00:00


Essential Touch
in cijfers

Kom hier te weten wie onze klanten zijn, hun ervaringen en hun voorkeuren.
Deze cijfers zijn gebaseerd op het hele klantenbestand aangemaakt sinds de oprichting van de zaak (1 oktober 2009) en worden jaarlijks herberekend bij aanvang van een nieuw kalenderjaar.
Cijfers geven uiteraard enkel een trend weer!
Voel je dus zeker niet uitgesloten maar eerder uniek wanneer je je niet in de overweldigende meerderheid terugvindt.


0 %
zijn mannen
0 %
is tussen 30 en 50 jaar
0 %
spreekt Nederlands
0 %
boekt obv aanbeveling


“Zich regelmatig laten masseren
verbetert de soepelheid van de spieren
zodat het lichaam langere- en intensere
prestaties kan blijven leveren”
Een afspraak maken


Welke activiteiten voeren onze klanten uit?

We kennen het allemaal: veel uren achter het beeldscherm, een deadline die steeds maar dichterbij komt en geleidelijk merk je hoe de schouders, in de avond als je klaar bent met werken of zelf tijdens je werkdag, steeds vaster komen te zitten en gespannen aanvoelen.
Pijn in de schouders en in de nek, spanningshoofdpijn en je voelt je uitgeblust. Jouw masseur besteedt extra aandacht aan de (onder-)rug, schouders en nek. Een deugddoende behandeling die je dagen later nog zult merken.
Loading...
Dagelijks ben je in de weer om ten dienste te staan van anderen. Je uniform is je trots. Het beschermt je, maar maakt je ook kwetsbaar. Interactie met mensen motiveert jou, maar put je ook uit. Pijn in de schouders en in de nek, spanningshoofdpijn het blijft maar aanhouden.
Jouw masseur biedt niet alleen aandacht aan het verlichten van spierpijn. Hij is ook een luisterend oor en je hart luchten op de massagetafel kan wonderen doen. Bekijk hier onze speciale promotie.
Loading...
No pain, no gain! Enkele malen per week probeer je jouw spierkracht naar nieuwe hoogtes te tillen. En uiteraard wil je zo strak mogelijk staan zelfs al doet het pijn.
Wist je dat een eenmalige sportmassage heel prettig kan zijn, maar geen enkel effect heeft op spierkracht of spierpijnreductie. Periodes van krachttraining afgewisseld met periodes van rust zijn het ideale programma voor krachtsporters. Massage is een rustperiode en wordt best niet te kort voor een wedstrijd of training geprogrammeerd. Bespreek jouw trainingsprogramma met de masseur om te kijken welke massage het best bij jouw behoeften past.
Loading...
Als geen ander ken je de kortste weg van punt A naar punt B. Lange ritten zijn dagelijkse kost. En een korte pauze nemen om de benen even te strekken is niet meer voldoende. De onderrug doet pijn, je bekken is niet meer zo soepel en je hebt een constante spierpijn in de benen. Jouw masseur besteed extra aandacht aan deze spiergroepen en indien nodig zal hij de spieren stretchen.
Loading...
Carpe Diem! Jij geniet met volle teugen van wat het leven te bieden heeft. Je draagt zorg voor het algemeen welzijn van lichaam en geest. Je houdt van gezellig eten, reizen, socializen, sauna of gewoon lekker naakt op het strand of camping rondlopen. Hedonist tot in de kist is jouw lijfspreuk. Onze energetische massage is dan echt iets voor jou.
Loading...


Klanten aan het woord

Tevreden klanten | clients satisfaits | Happy customers | clientes alegres
Heb net mijn tweede massagesessie achter de rug. Ik voel het verschil al in mijn nek en schouders, alsof er een last van mijn schouders is gevallen.
Valerie, Secretaresse
Raf avait directement remarqué des soucis de lourdeurs et de douleurs dans les jambes et à proposer de focaliser le massage plus sur cette partie de mon corps sans négliger les autres. Au final les douleurs ont carrément disparu et après plus de 48 heures je ressens toujours les bienfaits du massage !
Vincent, Manager
As a professional athlete, my muscles are under pressure most of the time. Raf helped relief the soreness in my muscles. Also his professional knowledge of the English language made contact very easy for me.
Emily, Professional Athlete
Ik heb een slecht doorbloeding in mijn benen. Massage bij Essential Touch is mijn maandelijkse verlichting in mijn onderbenen.
Peter, Taxibestuurder
Na een zware interventie kunnen mijn spieren stijf aanvoelen. Als ik Raf bel, weet hij al dat hem een zware massagesessie te wachten staat.
Bart, Brandweerman
Ik geniet van de persoonlijke aandacht en de stevige aanpak om de spieren te kneden en zo te ontspannen.
Guido, Gepensioneerd
Door problemen in mijn benen en onderrug vergen deze zones meer aandacht. De massage wordt aangepast aan die behoefte. Ik leg me op de tafel in volle vertrouwen wetende dat Raf een grote vakkennis heeft.
Een aanrader!
Alain, Gepensioneerd Politiecommissaris